Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı sarhoş görmek

Rüyada bir insanı sarhoş görmek

Rüyada bir insanı sarhoş görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatlarını bozulacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı sarhoş gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada sarhoş insanlar görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayat boyu desteği olacağına işarettir.

Rüyada sarhoş adam dövmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, borçların gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş birini görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada anneyi sarhoş görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments