Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanı sarhoş görmek

Rüyada babanı sarhoş görmek

Rüyada babanı sarhoş görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada babanı sarhoş gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada babasını sarhoş görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına tabir olunur.

Rüyada babayı sarhoş görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Rüyada sarhoş baba görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek kendisini işine veremeyeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, zararının büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments