Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya tabir olunur.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına delalettir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak onunla üzülüp, ağlayacağına, daima zinde ve genç kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments