Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürünü sarhoş görmek

Rüyada müdürünü sarhoş görmek

Rüyada müdürünü sarhoş görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, geride bırakacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatını yoluna koymaya, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada müdürünü sarhoş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, mal ve para kazanılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş adam dövmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin günden güne bozulacağına işarettir.

Rüyada sarhoş araba kullanmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş baba görmek işbirliği içinde olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments