Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını sarhoş görmek

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sorunların çözüleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını sarhoş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmler var, yeni aşklar söz konusu olabilir veya sizin için özel bir kişiyle özel zamanlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, büyük mutluluk duyulacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada yakınını sarhoş görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Rüyada sarhoştan korkmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının sarhoş olduğunu görmek hakkı olanlara kavuşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek düşmanların çok üzüleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, amaçlarına ulaşmaya rivayet eder.

Rüyada sarhoş birine yardım etmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hastalığının düzeleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments