Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını sarhoş görmek

Rüyada babasını sarhoş görmek

Rüyada babasını sarhoş görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada babasını sarhoş gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek namaz kılacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek kişinin esenlik bulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, her şeyin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada babayı sarhoş görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, uygulayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek kariyer edineceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını sarhoş görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Rüyada babanı sarhoş görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, kazançta zarar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments