Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak sonra kendi işini kuracağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, saadetinin yükseleceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalettir.

Rüyada biriyle şarap içmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı şarap içmek atılan adımların boşa çıkacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle şarap içmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Rüyada bir şişe şarap içmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments