Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçını okşamak

Rüyada birinin saçını okşamak

Rüyada birinin saçını okşamak şeytanın aklına uyacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada birinin saçını okşamak gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Rüyada başkasının saçını okşamak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçını okşamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına rivayet eder.

Rüyada saç okşamak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kıdem atlayacağına, kudret ve destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını okşamak güç alacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçını okşamak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yeni bir semte taşınılacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments