Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı okşamak

Rüyada saçı okşamak

Rüyada saçı okşamak çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kendisini ona adayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı okşamak gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Rüyada birinin saçını okşamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada saçı okşamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, her zaman haklının yanında olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada kızın saçlarını okşamak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada saç okşamak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçını okşamak hata yapılacağına, can derdine düşeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Rüyada birinin saçlarını okşamak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments