Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçına kına yakmak

Rüyada başkasının saçına kına yakmak

Rüyada başkasının saçına kına yakmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada saçına kına yakmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işarettir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Rüyada saçlarına kına yakmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işarettir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hasta ise iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça siyah kına yakmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulur.

Rüyada kendi saçına kına yakmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçıma kına yakmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments