Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına kına yakmak

Rüyada saçlarına kına yakmak

Rüyada saçlarına kına yakmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendini bunu başaracağına, aklına giren şeytana uyacağına, haksızlıklara uğranılacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada saçlarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklik bazı kişiler için hoş şeyler programlamanıza veya jestler yapmanıza zemin hazırlayabilir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına delalettir.

Rüyada saçıma kına yakmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalettir.

Rüyada birinin saçına kına yakmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlara kına yakmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına kına yakmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saça siyah kına yakmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saça kına yakmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments