Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin saçına kına yakmak

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kazancının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Rüyada saçta kına yakmak işlerinde çok başarılı olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada saçlara kına yakmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalettir.

Rüyada kendi saçına kına yakmak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulur.

Rüyada saçıma kına yakmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçına kına yakmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, zararların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments