Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına kına yakmak

Rüyada saçına kına yakmak

Rüyada saçına kına yakmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalettir.

Rüyada saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada saçlarına kına yakmak iç dünyasının da güzelleşeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçına kına yakmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına yorulur.

Rüyada kızının saçına kına yakmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, yaşama hevesinden olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak kudretli kişiler arasına gireceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada saçıma kına yakmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada saçlara kına yakmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulur.

Rüyada saça siyah kına yakmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz saça kına yakmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments