Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçına kına yakmak

Rüyada kendi saçına kına yakmak

Rüyada kendi saçına kına yakmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • O yüzden bazı konularda düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada saçını kına yakmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, maddi zararının giderileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalettir.

Rüyada saçıma kına yakmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada saçlara kına yakmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eşlerin boşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada saçlarına kına yakmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına yorulur.

Rüyada beyaz saça kına yakmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçına kına yakmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments