Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçıma kına yakmak

Rüyada saçıma kına yakmak

Rüyada saçıma kına yakmak malının ve aşının da çoğalacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalettir.

Rüyada saçıma kına yakmak gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Rüyada saçına kına yakmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçını kına yakmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçına kına yakmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlara kına yakmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına yakmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saça kına yakmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, oldukça uzun bir yolculuğa tabir olunur.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak yapacağı o işi onaylamayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments