Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçına kına yakmak

Rüyada kızının saçına kına yakmak

Rüyada kızının saçına kına yakmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sabrını zorlayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Rüyada kızının saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada kızının saçına kına yakmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, herkesin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının eline kına yakmak adının kirletilmeye çalışılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulur.

Rüyada bekar kıza kına yakmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kızına kına yakmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına yakmak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kına yakmak hak ve din yolunu bırakacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına kına yakmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, dertlerinden arınacağına inanılır.

Rüyada beyaz saça kına yakmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments