Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça siyah kına yakmak

Rüyada saça siyah kına yakmak

Rüyada saça siyah kına yakmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada saça siyah kına yakmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Rüyada saça siyah kına yakmak ağız tadının kaçacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalet etmektedir.

Rüyada siyah kına yakmak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada saçlarına kına yakmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalettir.

Rüyada saçlara kına yakmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işarettir.

Rüyada saçta kına yakmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saça kına yakmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada saçına kına yakmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments