Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının perde astığını görmek

Rüyada başkasının perde astığını görmek

Rüyada başkasının perde astığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, güzellik ve hayır geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Rüyada başkasının perde astığını gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tül perde astığını görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ona özlemle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının perde astığını görmek kısmetinin artacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde astığını görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Rüyada birinin kendini astığını duymak yokluk içine gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada astral seyahat görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Rüyada babanın kendini astığını görmek sıhhat kazanacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments