Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendini astığını duymak

Rüyada birinin kendini astığını duymak

Rüyada birinin kendini astığını duymak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada birinin kendini astığını duymak gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Rüyada birinin kendini astığını duymak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayrak astığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin kendini astığını görmek geçim derdine düşmeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin surat astığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin kendini astığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini astığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet eder.

Rüyada astral seyahate cıkmak başarılarının katlanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments