Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın kendini astığını görmek

Rüyada babanın kendini astığını görmek

Rüyada babanın kendini astığını görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada babanın kendini astığını gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken şeyleri daha fazla görmezden gelemeyebilirsiniz.

Rüyada babasının kendini astığını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada babanın kendini astığını görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin kendini astığını duymak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada çamaşır astığını görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Rüyada astral seyahate cıkmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kendini astığını görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, dertleri biteceğine rivayet eder.

Rüyada astral seyahat yapmak her zaman hayırlı işler yapacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments