Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde astığını görmek

Rüyada tül perde astığını görmek

Rüyada tül perde astığını görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, itibarını geri kazanacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tül perde astığını gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada tül perde astığını görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde astığını görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Rüyada başkasının perde astığını görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır astığını görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine alamet eder.

Rüyada birini kendini astığını görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sorunlarının son bulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, işlerinin açılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının kendini astığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, dönülmez yollara gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments