Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, işlerini büyüteceğine, çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun çamaşır astığını gördüyseniz:

  • Anlaşılmamak gibi fikirlere takılmayın.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, hayatının zorlaşacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek içine kapanacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının çamaşır astığını görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır astığını görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır astığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yüzünde güller açacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorap astığını görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments