Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada astral seyahat görmek

Rüyada astral seyahat görmek

Rüyada astral seyahat görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, para kazanmaya başlayacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, riske atılacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Rüyada astral seyahat gördüyseniz:

  • Ortak ilgi alanları paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada astral seyahate cıkmak sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada astral seyahat görmek spora başlayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada astral seyahat yapmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayrak astığını görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz perde astığını görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının kendini astığını görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin surat astığını görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin kendini astığını görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments