Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmaklarını kesmek

Rüyada başkasının parmaklarını kesmek

Rüyada başkasının parmaklarını kesmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayatının alt üst olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada baş parmağı kesmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, yokluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağını kesmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada parmakları kesmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments