Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağını kesmek

Rüyada yüzük parmağını kesmek

Rüyada yüzük parmağını kesmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağını kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yüzük parmağını kesmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle parmak kesmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret eder.

Rüyada sol baş parmağını kesmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada serçe parmağını kesmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, zenginlik elde edeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağını kesmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, mallarının da hayırlı olacağına, deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin parmaklarını kesmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işarettir.

Rüyada satırla parmak kesmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi parmaklarını kesmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments