Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakları kesmek

Rüyada parmakları kesmek

Rüyada parmakları kesmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada parmakları kesmek gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada satırla parmak kesmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını kesmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işarettir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, güçten düşeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına inanılır.

Rüyada ayak parmağı kesmek insanlardan takdir toplayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada işaret parmağı kesmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kazancının bereketleneceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments