Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla parmakları kesmek

Rüyada bıçakla parmakları kesmek

Rüyada bıçakla parmakları kesmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla parmak kesmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla meyve kesmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birini bıçakla kesmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla ekmek kesmek umutlarının kırılacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada bıçakla saçını kesmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, planların sarkacağına, birçok dertle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu bıçakla kesmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Rüyada kolunu bıçakla kesmek günahlarından tövbe etmeye, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments