Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine inanılır.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına yorulur.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, korkularının sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments