Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek en doğru şekilde öğreneceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına alamet eder.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments