Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kazancını çoğaltacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol işaret parmak deniz aşırı işler yapılacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada parmakla işaret etmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak hayırlı bir hayat süreceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağında yara görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada parmakla işaret edilmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments