Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını kesildiğini görmek

Rüyada parmağını kesildiğini görmek

Rüyada parmağını kesildiğini görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aile saadetinin de artacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada parmağını kesildiğini gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, durgun giden işlerin açılacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, arkadaştan görülecek faydaya, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments