Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kesilmesi görmek

Rüyada parmak kesilmesi görmek

Rüyada parmak kesilmesi görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak kesilmesi gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, kötü ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmak uçlarının kesildiğini görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments