Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaşamın kolaylaşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, onlarla ayrı düşeceğine, işinin de hep yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada parmağın kanadığını görmek ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek paslı bir çiviye basabileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments