Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, bir işe soyunacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına inanılır.

Rüyada ayak parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kanadığını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına inanılır.

Rüyada parmağın kanadığını görmek maddi kayıpların sona ereceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek kazancının eksileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağını kanatmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments