Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bol muhabbette kalacağına, ibadete ağırlık verileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet eder.

Rüyada parmağını kanatmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Rüyada parmağın kanadığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments