Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bunun şans olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, onlara sanat öğreteceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına inanılır.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, mekân değiştireceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek yükünün hafifleyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının kanadığını görmek hırsızlık yapacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, gergin olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments