Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, şansının hep açık olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, herkesin yardımına koşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmak görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağı görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments