Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağının kanadığını görmek

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Duygusal taktiklerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağın kanadığını görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada parmağının kanadığını görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada parmağını kanatmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kanadığını görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments