Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağın kanadığını görmek

Rüyada parmağın kanadığını görmek

Rüyada parmağın kanadığını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun da artacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına işaret eder.

Rüyada parmağın kanadığını gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada ayak baş parmağının kanadığını görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının parmağının kanadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine işarettir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağın kanadığını görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalet etmektedir.

Rüyada parmağının kanadığını görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bol nimete kavuşacağına yorulur.

Rüyada parmağını kanatmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, aynı karşılığı alamayacağına, rahata kavuşmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments