Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, saygınlığını yitireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek kazancın devamlı olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada işaret parmağında yara görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada parmakla işaret etmek hayallerindeki eve sahip olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak kapanan kapıların açılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments