Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kanını emmek

Rüyada birinin kanını emmek

Rüyada birinin kanını emmek başarı elde edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, eve huzur dolacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kanını emmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada birinin kanını emmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kanı emmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kimse ile tartışmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kanını emmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kadının göğsünü emmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, itibarını zedeleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kan emmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının memesini emmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments