Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının memesini emmek

Rüyada arkadaşının memesini emmek

Rüyada arkadaşının memesini emmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, ters giden durumların düzeleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının memesini emmek gördüyseniz:

  • Uzaklara kaçma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının memesini emmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada karısının memesini emmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek ortağından ayrılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Rüyada kendi memesini emdiğini görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada erkek memesi emmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak memesi emmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi memesini emmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada memeden süt emmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments