Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, dertlerin başlayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, insanlara öncülük edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işarettir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazançlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, batıl amele, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments