Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek başarılı işlere imza atılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, mal edineceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış gümüş yüzük görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments