Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek çok büyük başarı kazanacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, maddi zararının giderileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına inanılır.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağında yüzük takmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments