Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki parmağına yüzük takmak

Rüyada iki parmağına yüzük takmak

Rüyada iki parmağına yüzük takmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine inanılır.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, bol bol hayır duası alınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağında yüzük takmak hayallerinin söneceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak hem hayatının kurtulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, beddua ve ah alacağına rivayet eder.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak neşesine kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak fakirlikten kurtulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments