Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, karlı işler alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek yaptığı hataları düzelteceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının koptuğunu görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında yüzük görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağını kopmuş görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, işbirliği içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments