Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağında alyans görmek

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek ticaret ehli kimse olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, güzelliklere rast gelineceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının parmağında alyans gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Rüyada parmağa alyans takmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, başarılarının düşeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, halsizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına alyans takmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, masabaşı bir işe girileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek çok güzel işlere gireceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Rüyada kendi parmağında alyans görmek arkadaştan görülecek faydaya, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments