Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi parmağında alyans görmek

Rüyada kendi parmağında alyans görmek

Rüyada kendi parmağında alyans görmek parasız günler geçireceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kendi parmağında alyans gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Rüyada sol parmağa alyans takmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, her istediğini alabileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet eder.

Rüyada sol parmakta alyans görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kazancının yerine gelmesine rivayet eder.

Rüyada kızının parmağında alyans görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, işlerinde bereket olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakta alyans görmek isteklerine kulak vereceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kalabalık günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments