Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa alyans takmak

Rüyada parmağa alyans takmak

Rüyada parmağa alyans takmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada parmağa alyans takmak gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada parmağına alyans takmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada parmağa alyans takmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol parmağa alyans takmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada parmağa altın alyans takmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada parmağında altın alyans görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments